MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Werk

Werk met passie maar hoe?

Werk is een belangrijk onderdeel in ieders leven. Met werken verdien je geld, krijg je status en het verrijkt je leven in allerlei opzichten. Toch is hebben van werk nooit vanzelfsprekend geweest. Altijd is er werkloosheid geweest maar gelijktijdig zijn er ook altijd vacatures.

Helaas verliezen mensen hun baan. Mensen die werkloos worden of zijn hebben vaak een onzeker toekomstperspectief door het gebrek aan banen maar bovenal door de totale verandering waar onze samenleving mee heeft te maken. Werkloos worden door reorganisatie of faillissement is te vergelijken met een rouwproces. Als de berusting komt en je op zoek gaat naar een nieuwe baan loop je vaak tegen de realiteit van deze tijd aan. De banen liggen niet voor het oprapen en leeftijd en opleiding spelen meer dan ooit een doorslaggevende rol.

Mediumlink helpt ook mensen die werkloos zijn of dreigen te worden met antwoorden en inzichten. Wij kijken niet alleen door de bril van de derde dimensie maar geven ook ruimte voor spirituele inzichten die juist in deze tijd jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe job.