MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Waarom een medium of paragnost bellen?

Wanneer je in je leven de antwoorden op je vragen niet kan vinden, is het fijn als iemand met je meekijkt. Soms zit je zelf zo diep in een situatie of relatie vast, dat je het overzicht niet meer hebt. Als je er middenin zit, zie je alleen dat stukje waar je zit en niet de diepere, hogere lagen van het probleem. Net als een mannetje die in een klok zit. Die kan wel alle radertjes zien, maar niet hoe laat het is. Daarvoor moet hij uit de klok komen en van buitenaf kijken hoe laat het is. Waarschijnlijk weet je vaak niet hoe. Dan is het fijn om even iemand te spreken die wel een groter overzicht heeft en dingen kan zien die jij zelf op dat moment niet ziet of niet begrijpt.

Een medium of paragnost heeft de gave om dingen te voelen, horen, zien, weten die voor de meeste “normale” zintuigen niet waarneembaar zijn. Soms wordt dit aangevuld met pendelen, het leggen van (Tarot)kaarten, bloesem remedies, edelstenen, engelenkaarten, Osho kaarten etc. Ieder medium heeft zo zijn eigen werkwijze.

Zelfs mensen die zelf een sterk ontwikkelde intuïtie hebben, vragen om inzichten bij een medium. Ook al kunnen ze zelf veel aanvoelen en weten, op het moment dat je in heftige emoties verkeerd, raakt je intuïtie vertroebeld. Emoties zijn namelijk verstoorde zielen energie.

Wat mensen wel eens vergeten, is dat iedereen een eigen vrije wil heeft. Dus ligt niet alles 100% vast in het leven. Wanneer alle richtingaanwijzers naar rechts wijzen en iemand gaat toch naar links op het laatste moment, dan is dat niet altijd te voorzien. En gelukkig dat er een keuze is. Anders was het leven toch vrij zinloos.

Veel mensen worstelen ook met het thema zingeving. Waarom ben ik hier? Ook daarin kan een medium met je meekijken naar waar je talenten liggen en wat het beste bij je past.

HSP of hooggevoeligheid zorgt tegenwoordig ook voor veel frustratie bij deze mensen die in een steeds ongevoeligere wereld overeind moeten blijven. Iemand die je begrijpt en wellicht wat goede tips aan mag reiken over hoe je hier het beste mee om kan gaan, is altijd welkom toch?

Soms heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor. Zonder oordelen. Daar zijn wij ook voor.

Geen vraag is te gek, geen probleem te groot. Mediums en paragnosten kunnen zeker niet altijd alles voor je oplossen. Maar ze kunnen wel licht in de situatie brengen en zelfs waar dat mag hele goede voorspellingen doen.

Voel je welkom om eens te bellen met Mediumlink.