MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Tarot de Wereld

Kerstmis wordt gevierd in de wereld.

Voor Maria en Jozef was er op dat moment geen plek. Zij moesten het zelf maar uitzoeken, want niemand bekommerde zich om hen. Ze werden overal afgewezen en weggestuurd. Toch hielden ze moed en wisten tenslotte een stal te vinden waarin Jezus geboren werd. Ze bleven dus niet bij de pakken neerzitten maar zochten naar een oplossing. Ze accepteerden hun situatie in stilte. Jozef en Maria begonnen niet te vechten, te schelden of te schreeuwen, omdat ze afgewezen werden. Ze hun zin niet kregen.

Hoe sta jij in de wereld? Hoe neem jij je eigen plek (in de wereld) in?
Laat jij je meteen uit het lood slaan door mogelijke complicaties of voel jij je in harmonie met jezelf en de wereld?
Denk je meer in mogelijkheden dan onmogelijkheden

We beschikken over een intuïtief weten over het verwezenlijken van onze dromen. We worden geboren met het weten dat niets onmogelijk is. Dromen kunnen en mogen verwezenlijkt worden, mits zij een ander geen schade toebrengen. Alles is mogelijk, het onmogelijke bestaat niet. Maar helaas worden we vaak door onze omgeving gekwetst en gaan we denken in onmogelijkheden inplaats van mogelijkheden. Ons leven wordt niet meer warm kleurrijk ingekleurd maar wordt stilaan grauw,en krijgt de kleuren zwart / wit. Gaat nog geloven in onmogelijkheden omdat het steeds aangepraat wordt.
Neem je plek in de wereld in, vertrouw op je intuïtie, voel je levensenergie, en durf je leven te leven. Tegenslagen zijn er om te overwinnen en er sterker en krachtiger door te worden.

De vrouw op de afbeelding van De Wereld is naakt dwz puur, ze heeft niets te verbergen, ze is zichzelf zonder masker. Ze heeft tussen alle elementen, drukte en beweging in het midden, het punt van stilte gevonden. Toch staat ze niet stil, ze danst. Een uitdrukking van haar vreugde.
Ik wens iedereen hele fijne vreugde en liefdevolle dagen toe.