MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Spiritueel denken is meer dan je denkt!

Spiritueel denken of spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest betreffen. Het woord wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring.

Iedereen heeft in meer of mindere mate affiniteit of ervaringen met het spirituele gedachtegoed. Zelfs personen die nuchter en geaard overkomen blijken vaak toch een zekere interesse te hebben in de wereld van de geest en alles wat daarbij komt kijken. Dat er meer is tussen hemel en aarde wordt algemeen aangenomen en daar hoeven we ook niet aan te twijfelen. Maar even vaak worden er waarnemingen onder de noemer van spiritualiteit geduid door onwetendheid over de werkelijke oorzaak van een fenomeen. Alles wat niet wetenschappelijk verklaarbaar is plaatsen onder de noemer spiritualiteit gaat misschien ook weer te ver.

Maar goed spiritualiteit is ook een gedachtegoed waarmee je anders naar de dingen kijkt. Op bepaalde gebieden kan je de spirituele aanwezigheid verbinden met de echte wereld waardoor de uitkomst verrassend genoemd mag worden. Spirituele ervaringen openen je ogen en leiden vaak tot verrassende uitkomsten en verklaringen. Met meer spirituele kennis en ervaringen kan het je leven op elk gebied een aanzienlijke boost geven. Anders (spiritueel) denken opent deuren en creëert nieuwe mogelijkheden.

Op het gebied van spiritualiteit heeft niemand het alleenrecht. Ieder mens heeft zijn eigen spirituele ervaring. Waarnemingen of ervaringen zijn persoonlijk. Het delen van ervaringen kan ook nooit meer zijn dan luisteren. Luisteren naar het verhaal dat iemand heeft te vertellen. En voel je niet geroepen om een oordeel te hebben over datgene dat je hoort. Waarnemen is de eerste stap naar bewustzijn.

Je kan spirituele kennis toepassen op alles wat je doet of wilt gaan doen. Het verrijkt je leven en laat je stilstaan bij de mogelijkheden die je tot nu toe had buitengesloten. Waar om zou je het doen? omdat het kan.

Wil je meer praten over spiritualiteit bel dan met één van onze spiritueel coaches. Het is meer dan de moeite waard.