MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Nieuws

Meertalige consulenten

Er zijn bij mediumlink een groot aantal consulenten die meertalig zijn. Wanneer dat zo is wordt dit bij het profiel (onder de foto) aangegeven of onder het kopje lees meer. Zo kunnen we naast de Nederlandse taal consulten geven in de Engelse, Turkse, Arabische taal en in het Papiaments.

Nieuwe spiritueel consulenten

Regelmatig ziet u nieuwe mediums op onze website verschijnen, en natuurlijk zijn er ook consulenten die door andere werkzaamheden helaas niet meer beschikbaar zijn. Toch zijn we in staat om elke keer weer de kwaliteit van onze bellijn te verbeteren. We zien ook steeds vaker dan zich mediums en paragnosten aanmelden die ook een eigen praktijk hebben en dus fulltime met het mooie werk als spiritueel consulent bezig zijn.

MediumLink altijd betrouwbaar!

Mediumlink is een spirituele paranormale hulp en advieslijn waar openheid, zuiverheid en  betrouwbaarheid de kernwaarden zijn. Wij respecteren uw privacy en anonimiteit. Gesprekken worden vertrouwelijk gevoerd. Foto’s worden direct na de reading verwijderd.  Heeft u  vragen of opmerkingen stuur dan  een Email bericht naar info@mediumlink.nl. Vermeld ook uw telefoonnummer zodat we u terug kunnen bellen.

Hartelijke groet

MediumLink

We gaan van start

1 november 2015. De paranormale spirituele bellijn van mediumlink gaat van start! Op deze bellijn werken met zorg geselecteerde mediums, paragnosten en spiritueel coaches. Mensen die een bijzondere gave hebben om jouw levensvragen te beantwoorden. Mediumlink is er voor iedereen. Je kan elke vraag voorleggen aan een van onze consulenten. In de uitgebreide omschrijving van de consulent wordt de achtergrond en zijn of haar specifieke kwaliteiten aangegeven. Kijkt u rustig rond en maak de keuze voor uw consulent.