MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Mediums

Mediums en Paragnosten zijn ruimschoots vertegenwoordigt op de website van MediumLink. Maar wat is eigenlijk een medium. We leggen het in het kort even uit. Medium…..betekent letterlijk “in het midden”. Een spiritueel medium is dan ook iemand die letterlijk staat tussen de “gewone” waarneembare wereld en de werelden die de meeste mensen niet zomaar kunnen waarnemen.

Een medium vertaalt wat hij/zij ziet, voelt, hoort, ruikt en ervaart, naar de cliënt. Zo kan deze ook inzichten krijgen in het ongeziene.

Het werkt net als bij de televisie: er worden programma’s uitgezonden maar die kan je alleen zien als je een medium (de televisie) aanzet.

Elk medium is uniek en heeft zijn/haar eigen unieke gave. Zo zal het ene medium beelden door krijgen, een ander hoort woorden, weer een ander voelt of weet wat er aan de hand is. Sommige mediums stemmen zich af op het geluid van je stem. Een foto van jezelf sturen kan ook een goede aanvulling zijn voor sommige mediums.

De informatie die doorkomt bij mediums komt vaak spontaan naar voren. Het is wel zo dat je een specifieker antwoord krijgt, naarmate je je vraag specifieker stelt.

Het is net als wanneer je iets bij een postorder bedrijf besteld en zegt “doe maar wat”. Dan weet je niet wat je krijgt. Wanneer je specifiek een korte, blauwe broek maat 40 bestelt, weet je in ieder geval wat je wilt en wat je waarschijnlijk krijgt.

Voel je van harte welkom om een van onze mediums te bellen op Mediumlink.

Tip: Onze consulenten hebben allemaal hun specifieke gaven. Lees ook de aanvullende informatie over de consulent. Hierin staat aangegeven op welke gebieden zij jou kunnen helpen.