MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

MediumLink voelen, zien en beleven

Onze consulenten (medium en paragnosten)  zijn  dagelijks beschikbaar om jou te helpen bij het oplossen van allerlei levensvragen van klein tot groot. De spirituele en paranormale talenten die zij bezitten zorgen voor een helder beeld ten aanzien wat er was (verleden), wat er is (heden) en wat er komt (toekomst). Bij veel gesprekken zijn de kaarten van Lenormand of de tarotkaarten van Rider Waite de leidraad die wordt gevolgd om tot een verhelderend gesprek te komen. Daarbij zijn het de talenten en gaven in de vorm van heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid die voor de spirituele en paranormale aanvulling in een gesprek zorgen.

We gaan dit blog gebruiken om je dichterbij onze beleving te brengen. Zo zullen er veel spirituele onderwerpen van allerlei aard worden behandeld. We zullen ook inspelen op de nieuwe tijd waarmee we te maken krijgen, de tijd en daarmee ons leven die geleidelijk aan transformeert naar een nieuwe realiteit. Maar voor alles geldt dat we er zijn voor al onze cliënten en voelen ons bevoorrecht een stukje mee te mogen lopen op hun levenspad.

Via dit blog laten de mensen van mediumlink van zich horen. Regelmatig zullen we wetenswaardigheden publiceren. Spirituele en paranormale onderwerpen staan meer dan ooit in de belangstelling en dat willen we graag met jullie delen.

Tip: Onze consulenten hebben allemaal hun specifieke gaven. Lees ook de aanvullende informatie over de consulent. Hierin staat aangegeven op welke gebieden zij jou kunnen helpen.