MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Medium

Een medium kan je helpen bij het vinden van inzichten en antwoorden over allerlei levensvragen. Deze kunnen betrekking hebben op je relatie, liefde, werk, verdriet, rouwverwerking, eenzaamheid en andere levensvragen. Deze  vragen hebben weer een relatie met het verleden, het heden of de toekomst. Vragen over het verleden geven bijvoorbeeld inzicht hoe en waarom iets heeft kunnen plaatsvinden terwijl vragen over heden gaan over waarom iets plaatsvindt en vragen over de toekomst zijn een voorspelling wat er kan plaatsvinden. Elke vraag kan gesteld worden en zal ook door een medium worden beantwoord. Ook zijn er mediums die contact leggen met overledenen waarbij zij een interdimensionale boodschap overbrengen. Niet altijd komt een voorspelling of onderdelen van een voorspelling uit. Het medium doet een voorspelling aan de hand van de informatie en energie die zij ontvangt op het moment van de reading. Het gaat bij een voorspelling altijd om de hoofzaken niet om de details. Dit komt omdat ook een voorspelling voortdurend wordt beinvloed door actuele invloeden. Ook bij een fotoreading over het verleden kan een medium soms ongelijk hebben. Dit komt doordat het medium zich op dat moment  niet volledig kan afstemmen op de juiste frequentie waardoor een onvolledig beeld of gedeeltelijke informatie doorkomt.

Het is daarom ook verstandig uw leven niet aan de voorspelling aan te passen. Wel kan u bepaalde tips of mogelijke aanwijzingen van een medium meenemen in uw dagelijks leven, maar laat het niet een doel op zich worden. Als het moet gebeuren dan gebeurt het toch wel. Wilt u echter een doel bereiken in uw leven dan zijn daar andere methoden en hulpmiddelen voor die wel aangeven welke weg u moet gaan. Daarvoor kunt u het beste een medium met ook praktische kwaliteiten raadplegen.

Mediums kunnen geen uitspraak doen over onderwerpen die de fysieke gezondheid aangaan. Een goed medium zal bij fysieke of mentale klachten, met een dieperliggende oorzaak, u altijd doorverwijzen naar de reguliere gezondheidszorg.