MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Internetliefdes

Beste lezers,

Op woensdag 17 januari 2018 is mijn vierde boek verschenen.

De titel van dit boek heet: INTERNETLIEFDES

Ik wil d.m.v. mijn boek ruchtbaarheid geven over het fenomeen eenzaamheid en wat internet dan al te weeg kan brengen in je leven. Dit boek gaat over liefde, wanhoop, verdriet, eenzaamheid, seks, list, bedrog en bankzaken. Er spellen vaak zogenaamd vele liefdes af op internet, maar meestal zijn de liefdes list en bedrog. En zeker als je je status veranderd heb van getrouwd naar vrijgezel op je vriendensite dan komen de criminelen als vliegen op stroop, op je af.

internetliefdesDoor mijn verhaal nodig ik de lezer uit om via de wereld van internet te laten zien welke gevaren er zijn als je denkt verliefd te zijn op een persoon die lief is, die je soms opbelt, die je soms ziet via de webcam. Mooie geschreven woorden een zwoele stem als hij/zij opbelt en de webcam als je ze uitdaagt om tevoorschijn te komen. Dit maken vele duizenden mensen over de gehele wereld iedere dag mee. Maar helaas vaak door je eenzaamheid, je machteloosheid of verdriet wordt je letterlijk bij de beer genomen.
Mensen moeten zich er niet voor schamen als hun dit is overkomen. Doordat vaak mensen zich schamen gaan ze leven in een isolement. En dat is doodzonde. Het leven is te mooi om je echt te laten leiden door deze grote bedriegers. Zorg dat je leven geen lijden wordt, maar probeer weer alle mooie dingen die ons leven te bieden heeft weer te zien!

Maar wist u dat van de slachtoffers van datingfraude is 40 procent man en 60 procent vrouw. Het gaat om mensen tussen 40 en 70 jaar uit alle lagen van de bevolking. Het zijn vaak eenzame mensen in een kwetsbare fase van hun leven (bijvoorbeeld door het verlies van een partner). Van de datingfraudeslachtoffers was 60 procent suïcidaal na de ontdekking van de fraude.

Monique van der Linden is bereidt om over Internetliefdes en de gevaren op internet lezingen te geven voor leerlingen maar ook voor ouderen. Want hoeveel eenzame ouderen zijn er niet onder ons die blij zijn hun geliefde te hebben gevonden via het web en uiteindelijk bedrogen achter blijven. Vaak heeft men dat veel geld gekost of hebben ze dingen gedaan die ze beter nooit hadden kunnen doen.

‘Ik ben geen domme gans, maar toch trapte ik in zijn praatjes’

 

Dit boek draag ik op aan alle mensen over de hele wereld

die vaak in eenzaamheid leven.

Als je mijn eenzaamheid niet begrijpt, oordeel dan niet!

Als je eenzaam bent sterft diep van binnen je ziel!

Monique van der Linden. Het boek is te bestellen op: www.kvgmb.com 

 

 

Met vriendelijke groet,

Monique box 31