MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Healing

De oorsprong van alle fysieke en geestelijke klachten is terug te vinden in het energieveld van de mens. Het lichaam is als het ware een afspiegeling van wat er eerst plaats vindt in het energieveld.

Door o.a. blokkades in het energieveld op te heffen, kan je meer leven vanuit je eigen kracht en vindt er genezing plaats op alle lagen van je wezen.

Bij Healinglife gebeurt dat door een combinatie van:

– Inzichten vanuit de helderziende gave van Pauline. Wat nodig is om op het moment van de healing te weten, zal zich aan Pauline tonen. Dit gebeurt o.a. door “filmpjes” die zich laten zien, waarin de essentie van het probleem duidelijk wordt. Een mogelijke oplossing wordt ook getoond als de tijd rijp is.

– Samenwerking met inter-dimensionale wezens. Er zijn zeer geavanceerde, liefdevolle energieën aanwezig om jouw healing te helpen te bekrachtigen.

– Het opheffen van “contracten” die jou tegen houden om te stralen.

– De ondersteuning van essentie oliën waarin de krachten die de Aarde ons vanuit de natuur biedt, geconcentreerd en zuiver aanwezig zijn.

– De intentie en bereidwilligheid van de cliënt om te veranderen. Een healing is een hele sterke ondersteuning en boost voor je helings proces. Maar jij als cliënt loopt zelf het pad.

Wanneer je een levenlang (soms zelfs levenslang) blokkades hebt opgebouwd, is het natuurlijk meestal niet zo dat die in een keer verdwenen zijn. Je systeem zou dat helemaal niet aan kunnen. Er moet een nieuwe fundering in je energieveld komen. Daarop kan de nieuwe jij vorm krijgen. Dat is een proces. Er zijn dan ook minimaal drie sessies nodig om echt effect te ervaren van de healing.

Healing doet het niet voor je. Healing haalt je oorspronkelijke, authentieke kracht terug, maakt je bewustzijn meer wakker en geeft je de inspiratie om verder te gaan. Je bent namelijk zelf een prachtig, krachtig, wijs wezen. Met een zetje in de goede richting ben je in staat om zelf verder te bouwen aan een nieuwe versie van jezelf.

Geef jezelf de kans om te helen. Geef het proces liefde, tijd en aandacht, en het wonder dat jij bent, zal open bloeien!

Wel-zijn is een gezonde geest in een gezond lichaam vanuit een stralende, krachtige ziel!

Welkom bij www.healinglife.nl