MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Gidsen

Ik ben, net als jij en ieder ander mens, paranormaal geboren. Daarna ben ik opgegroeid in een gezin waar geen ruimte was voor paranormaliteit. Met als gevolg dat ik mijn paranormaliteit heb weggestopt. Op enig moment in mijn leven is het weer ‘boven gekomen’. Dat was even schrikken… Inmiddels is dat alweer jaren geleden en ben ik helemaal vertrouwd geraakt met alles wat met paranormaliteit te maken heeft.

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik, ook al jaren geleden, een mevrouw heb ontmoet die een workshop gaf: ‘In contact komen met je Gids’. Ik had toentertijd wel van beschermengelen gehoord en ‘gewone’ engelen maar het woord Gids zei mij niet zo veel. Laat staan dat ik in contact kon komen met een Gids, die mij in mijn dagelijkse leven zou begeleiden en die ik niet kon zien, ruiken of voelen. Ik was sceptisch maar tegelijkertijd ook zeer nieuwsgierig. Ik heb haar uitgenodigd om deze workshop bij mij thuis, voor een groepje mensen, te komen geven.

Beladen met door haar gemaakte wascokaarten, pennen en schriften, een grote pan zelfgemaakte soep en een schaal met belegde broodjes, kwam ze aan. Ik zal het nooit vergeten. We vonden het allemaal spannend want vandaag zouden we te weten komen wie onze gids is en wat de naam van onze gids is.

Toen ik de naam van mijn Gids te horen kreeg, was ik in stilte teleurgesteld. Ik had een prachtige naam verwacht, iets bijzonders of hoogverhevens of zo. Maar niet een doodgewone naam. Ik had het er maar mee te doen. Toen ze vervolgens beschreef hoe mijn Gids eruit zag maakte dat alles weer goed 😉 . Ik kon hem zo voor mij zien. Wauw.

Vervolgens heeft ze ons begeleid om middels automatisch schrijven met onze Gids in contact te komen. We zaten allemaal klaar met ons schrift en onze pen en een verwachtingsvolle stilte daalde neer over het groepje mensen. Ik geloofde er niet zo in maar besloot toch om mij er voor open te stellen. En ja hoor … op enig moment begon er beweging in mijn schrijfhand te komen. Ik zal het nooit vergeten. Het eerste begin was slecht leesbaar maar oefening baart kunst. Ik heb daarna heel wat ‘afgeschreven’ met mijn Gids. De volgeschreven schriften heb ik nog. Nog veel later heb ik deze workshop zelf diverse malen gegeven.

Jij hebt ook een of meer Gidsen die jou bijstaan in jouw leven. Of jij je hier nu van bewust bent of niet. Ik hoop dat dit een geruststellende gedachte voor je is. Als jij graag in contact wilt komen met jouw Gids dan zijn daar verschillende manieren voor.

– Vraag voor je gaat slapen of jouw Gids zich in een droom aan jou wil laten zien. Geef vooral niet op als dit na een paar nachten nog niet gebeurd is.

– Als je regelmatig mediteert dan kun je je Gids uitnodigen om zich aan jou te laten zien in een meditatie. Creëer in je meditatie een prachtige plek waar jij in alle rust kunt zijn om daar jouw Gids te ontmoeten.

– Je kunt het, net als ik heb gedaan, middels automatisch schrift proberen. Pak een schrift en een pen en begin met het stellen van een simpele vraag. Zet je schrijfhand losjes op het papier en wacht, verwachtingsloos, af op wat gaat komen. Iedere beweging, hoe klein ook, kan een begin zijn van jullie gezamenlijke dagboek.

– Wellicht heb je al ervaring met jouw innerlijke stem die jou op de juiste momenten influistert wat je wel of niet moet doen. Dan heb je jouw Gids al ontmoet! Anders kun je jezelf aanleren  om hier naar te gaan luisteren. Je zou dit ook je intuïtie kunnen noemen.

– Leer op je gevoel te vertrouwen. Als je blij wordt van een keuze, werkelijk blij, volg dan je gevoel ofwel je Gids. Dit geldt andersom natuurlijk ook. Wanneer je nekharen overeind gaan staan dan mag je dit als een signaal beschouwen om het vooral niet te doen.

– Wat ook heel veel gebeurt is dat je signalen van je Gids krijgt. Kijk goed om je heen wat er allemaal gebeurt. Stel je voor dat je aan het overwegen bent of je die baan bij een bepaald bedrijf wel of niet zult aannemen. Opeens is het bedrijf op een positieve manier in het nieuws, je ontmoet ook nog eens iemand die daar werkt en op een enthousiaste manier vertelt over zijn baan.

Jij bepaalt zelf natuurlijk hoeveel invloed jij je Gids in jouw leven wilt laten hebben. En je kunt natuurlijk ook zelf vragen of jouw Gids zijn naam kenbaar wil maken aan je. Ik wens je in ieder geval heel veel mooie ontmoetingen toe met jouw Gids.

Hartelijk groet,

Astrid
Box01