MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Eenzaam

Ben je eenzaam of alleen? Dan is het goed om te weten dat je met onze consulenten kan bellen voor een praatje of antwoorden en inzichten om met je eenzaamheid om te gaan . Je vindt zonder twijfel een luisterend oor. Want eenzaamheid is verdrietig maar tegelijkertijd niet nodig als iedereen wat meer naar elkaar zou omkijken. Helaas zien we dat in onze samenleving te weinig terug.

Je kan eenzaam zijn omdat je geen vrienden of familie hebt maar je kan ook eenzaam zijn in je hoofd terwijl je wel kennissen en familie hebt waarop je kan terugvallen. Het is bekend dan in de donkere maanden we eenzaamheid meer ervaren of dat in ieder geval het gevoel meer aanwezig is.

Door af en toe met een van onze consulenten te bellen kan je de eenzaamheid doorbreken. Met een goed (mag ook gezellig) gesprek en/of een kaartduiding krijg je nieuwe inzichten en impulsen die de eenzaamheid verzachten of tegengaan. Je kan ook praktische afspraken maken over bijvoorbeeld je dagindeling en je ervaringen van die dag op een afgesproken tijdstip met je consulent delen.