MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 22

Thea

Thea
Afwezig

Gaves: Afstandshealing, Coaching, Energetisch reiniging, Pendel

Over Thea Scholtes

Mijn naam is Thea, heldervoelend PENDEL ik al uw levensvragen over Relaties Financiën en Conflict-situaties. Ik ben dankbaar als kanaal te mogen dienen voor TAO Healing Hands en de downloads te kunnen aanzetten van ZELFLIEFDE, ANGSTEN LOSLATEN, VERTROUWEN IN OVERGAVE, HET HART TE OPENEN ect., waardoor in enkele minuten, tijdens ons telefoongesprek, gewerkt kan worden om uw blokkades te transformeren.

Gebruik MANTRA’S:

DA AI=onvoorwaardelijke liefde &

DA KUAN SHU=onvoorwaardelijke vergeving,

om de ruimte die ontstaat, als je negatieve energie verwijdert, op te vullen met Positieve energie. Laat geen vacuum ontstaan.
Laat negatieve gedachten en emoties naar de oppervlakte komen vanuit je PIJNLICHAAM, om ruimte te scheppen voor jouw Zielenkracht en transformeer zelf met de twee mantra’s.

In ons PIJNLICHAAM bevinden zich blokkades en programma`s vn dit en vorige levensn laat via ons DNA van allerlei aard: relaties, gezondheid, financiën en zakelijke projecten, het opruimen gebeurt ook voor diegenen waarop u zich afstemt. (huisdieren, partners, familie)

Ik concentreer me op uw energie tijdens ons gesprek en pendel heldervoelend de 92 remedies van de Cosmic and Flowers Remedies. Daardoor vind ik het juiste thema, voor u of voor diegene waar u zich op afstemt, die flesjes bevatten de exacte trilling van de problematiek waar u of anderen mee te maken hebben.
Zo krijgt u helderheid waarom u met deze situatie te maken heeft. De teksten van de voor u gependelde flesjes kunt u lezen op de website van www.cosmicflower.nl onder produkten.

Tijdens ons gesprek kan ik u een korte afstands-healing geven via de Tao Healing Hands waar ik in geïnitieerd ben, dit gecombineerd met Klank-Toning en krachtige DOWNLOADS in afstemming op de Bronenergie, brengt u in contact met uw ware wezenskern. Deze healing kan ik eveneens uitvoeren voor uw kinderen/huisdieren/relaties/gezondheid/financiële situaties e.d.

Ik ben geboren in het eerste jaar na de 2e wereldoorlog als 2e dochter van een gezin dat later uit 7 kinderen bestond. Geboren met eczeem wat zich afwisselde met hooikoorts en allerlei allergieën. Hooggevoeligheid heet dat tegenwoordig, maar zelf zou ik het nu willen benoemen als een Zielen-keuze om volledig het verschil tussen emoties en gevoel te leren kennen. Mijn sterrenbeeld is Kreeft met Ascendant Kreeft.
Na een huwelijk van 15 jaar waarin ik drie zonen op de wereld heb gebracht ben ik gescheiden (1985) en sindsdien volledig het pad van esoterie/astrologie en healing gaan bewandelen. Dit was geen gemakkelijke weg, maar het was `mijn weg` om door mijn persoonlijke ervaringen te leren en in deze periode van veranderingen op Aarde van dienst te kunnen zijn in de transformatieprocessen waarmee eenieder nu meer en meer mee te maken heeft.
Het waarom achter de gebeurtenissen in ons leven te achterhalen. Als u weet waarom u steeds bepaalde situaties in uw leven aantrekt, kunt u ervoor kiezen een andere weg te gaan bewandelen.

Ik kan en wil u hierin begeleiden en helpen.

Ik sta u graag te woord!

Namasté.


 

 

 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak