MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 11

Sophia

Sophia
Afwezig

Medium, heldervoelend, helderwetend en helderhorend.Tarot kaarten, Engelenkaarten, pendel, healing door magnetiseren en hypnotherapie.

Ik ben heldervoelend, helderwetend en helederhorend medium en maak gebruik van de Tarot kaarten, Engelen kaarten en de pendel. Ook werk ik door middel van magnetiseren met je nergie om deze weer in balans te brengen;healing.

Ben je vastgelopen in je leven of heb je twijfels? Ik help je liefdevol antwoorden te vinden op je vragen, zodat je weer verder kan met je leven.

Je kunt mij al je vragen stellen over liefde, relaties, gezin, familie, werk en financiën. Ik ben al jaren (stress) counsellor en coach voor burn out begeleiding, kan heel goed luisteren en stimuleer je om de stappen te gaan zetten, die nodig zijn om vooruit te komen. Ik leer je het verleden achter je te laten, te leven in het nu en te kijken naar de toekomst.

Ik ben ook hypnotherapeut. Via hypnose komt er een proces op gang in je onderbewuste, waardoor er aan items, die je functioneren negatief kunnen beïnvloeden, gewerkt wordt. Je zal snel de ontspannende werking van de hypnose en meditatie ervaren.

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25