MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 13

Regina

Regina
Afwezig
Beste lezer,
 
Regina is een medium waarbij je heel exacte voorspellingen kunt en mag verwachten wanneer zij jouw energie direct oppikt.
 
Als alle deuren dichtgevallen zijn, help ik jou samen met mijn Gidsen een nieuwe ingang en/of een open deur te vinden. Als de duisternis dichtbij komt of over je heen is gevallen, werk ik in het licht om de duisternis te verjagen. Ik laat jou je angsten vergeten en leer jou hoe ermee om te gaan, en te leven naar jouw wensen. De kaarten kennen voor mij geen geheimen. Bel mij snel zodat je kunt ervaren wat het is als iemand jou helpt de spanning en druk bij jou weg te nemen en jou daarin ook nog eens de tools aanreikt zodat je weer verder kunt.

Healing op afstand

Kennis van: NLP, spiritueel coaching, traumaverwerking, contact met overledenen, financieel coach, succescoach, helderziend, heldervoelend, diverse kaartleggingen, kruidenkennis, bachremedies, tarotlegging Keltisch Kruis, eenzaamheidscoach, relatiecoach, begeleiding naar zelfbewustzijn, wet van aantrekking en wet van actie.

Ik leg kaarten uit diverse kaartendecks, ik werk met engelenenergie en moederaardekaarten. Ik hoop u snel te mogen spreken.
 
 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak