MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 13

Natasia

Natasia
Afwezig

Verdrietig? Depressief? je zit vast? Financiële zorgen? Je probeert keer op keer om iets te veranderen, maar elke keer val je weer terug in hetzelfde patroon? Hoe hard je het ook probeert, je komt niet vooruit en alles om je heen lijkt door je vingers te glippen? Herken je dit? Jij bent niet alleen, zoveel mensen zitten vast en hebben het moeilijk. Laat mij jouw helpen.

Mijn naam is Natasia en als spirituele coach ga ik jouw inzicht brengen. Inzicht in jezelf, inzicht in je handelen en inzicht in patronen die waarschijnlijk al voor langere tijd een rol spelen in je leven. Je leert jezelf begrijpen en wij gaan samen de moeilijkheden en uitdagingen van je leven aan pakken.

Ik werk intuïtief en holistisch. Dit betekend dat er gekeken wordt naar lichamelijke klachten en sensaties en psychische klachten. 

Als kind was ik al helder voelend en voel ik automatische, dus als vanzelf, aan wat er aan de hand is bij een persoon, voel ik de energie om mij heen en voel ik jouw emoties en energie, waardoor ik je snel kan begeleiden.

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak