MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 31

Monique

Monique
Afwezig

Beste mensen,

Mijn naam is Monique en ik ben gewoon een mens net als u. Ik ben een Hollandse nuchtere vrouw die al vele levenslessen heb mogen doorlopen. Ik heb hierdoor mijn intuïtie mogen ontwikkelen in mijn leven. Door vele levenslessen soms leuke en soms hele zware lessen ben ik nu de Monique geworden die ik nu ben. Hier door heb ik deze kwaliteiten kunnen ontwikkelen en deze ontwikkeling staat nooit meer stil. Mijn kwaliteiten als medium zijn heldervoelend,  helderwetend  en soms krijg ik ook beelden door. Sinds mijn jeugd weet en zie ik vaak ‘dingen’. Deze werden vaak door andere mensen niet gezien of opgemerkt. Dit zorgde voor mij voor een stukje onzekerheid en eenzaamheid. Dit vond ik vaak heel moeilijk en had dan ook vaak het idee dat de dieren mij beter begrepen als de mensen om mij heen. Hierdoor heb ik de taal van de dieren leren verstaan. Dieren hebben ons vaak veel meer te vertellen als dat wij zelf voor mogelijk houden. Daarom heb ik in mijn leven een grote liefde voor de dieren ontwikkeld. Ik werk graag met de Lenormand kaarten maar ook de pendel, fotolezen, energetische werken en kinesiologie is voor mij niet vreemd. Ook werk ik met de Bach-bloesemtherapie en met etherische oliën. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen, zowel op relatie, liefdesgebied, werk, financiën, huisvesting en zakelijke vragen. Ik wil graag het luisterende oor voor u zijn.

Ik heb meerdere boeken geschreven over mijn leven.

Het meisje wat door de dieren gevonden wordt!
Dit boek gaat over mijn jeugd en wat ik heb mogen leren van de dieren om mij heen.
Gewoon Monique! Het paard met een bijzondere boodschap.

Dit boek gaat over mijn ongeluk met mijn paard en wat ik daarvan heb mogen leren.
Dementie ‘Pap, we vergeten allemaal wel eens wat!

Dit boek gaat over mijn vader en mij en zijn ziekte dementie.
Al deze boeken heb ik geschreven om de mensen inzicht te geven dat niets voor niets gebeurd in je leven. Als raadsvrouw kan ik u advies geven om uw eigen weg te bewandelen. Wat is er mooier om je eigen rivier, je eigen weg te gaan vinden. Verandering en verbetering beginnen altijd van binnenuit, daarna veranderen de uiterlijke omstandigheden vanzelf met je mee.

In januari 2018 is dan ook mijn vierde boek verschenen onder de titel: Internetliefdes.
 
Een boek dat gaat over liefde, wanhoop, verdriet, eenzaamheid, seks, list, bedrog en bankzaken.
Het boek geeft u globaal een idee hoe datingfraude, ook wel  'romance scams'  genoemd werken op het internet.
Monique wil dan ook d.m.v. dit boek u laten zien dat u nooit bang moet zijn om er over te praten, want de mensen die met de juiste intentie op internet zitten hoeven zich  niet te schamen!  Monique wil niet dat u achter de geraniums blijft zitten maar d.m.v. dit boek wil ze u laten zien dat ook al bent  u nog zo bedrogen het is altijd weer de kunst om opnieuw te beginnen. Haar motto is dan ook: Als het leven mij laat struikelen, laat ik er dan maar een salto van maken! 
 
Ik wil u graag helpen zodat u zelf weer het heft in eigenhand zal nemen en uw eigen weg zal vinden in dit aardse leven. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en daden. Het enige wat ik voor u kan doen is u met mijn kennis en levenservaring uw bijstaan in uw zoektocht naar de oplossing van uw probleem.

KVGMB

Als je in je KRACHT komt te staan,

dan zou je VITALITEIT omhoog gaan.

GELOOF hebben in jezelf,

dan kan je jouw MYTISCH BEWUSTZIJN aanspreken.

Veel liefs van:

-Monique

 

 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak