MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 24

Mercedes

Mercedes
Afwezig

Mijn naam Mercedes staat voor 'Merced', 'Uwe Genade', 'in dienst staan voor'.

Iets wat ik graag doe. Anderen helpen in hun zieleroerselen en bevindingen op deze aardbol alwaar we allen samen komen.

Het leven heeft mij tot zo ver langs vele dalen en hoge pieken geleidt. Van intense rouw tot euforie en intense verliefdheden, niets is mij vreemd. Totdat ik in aanmerking kwam met de Feng Shui leer en de bijbehorende Nine Star Ki (Chinese astrologie), er ging een wereld voor mij open. Veel werd mij duidelijk(er) doordat ik mijzelf beter ben gaan leren begrijpen. Kennis geeft rust.

Om dit te duiden gebruik ik graag het volgende:

'Als je voor jezelf de elementen accepteert die je hebt, kun je starten met de elementen die je mist. Hierdoor zal je eigen cyclus gaan stromen.'

Waak ervoor om dingen die je dwarszitten onder het tapijt te schuiven. Je leven wordt dan een onoverzichtelijk geheel die op een bepaald moment uit elkaar zal springen.

Om dit te voorkomen wil ik jou met liefde bijstaan. In combinatie met mijn achtergrond en tevens Feng Shui & Nine Star Ki Master en jarenlange ervaringsdeskundige op het gebied van liefde, werkomstandighedenen en geldzaken.

Tijdens ons gesprek zal ik als eerste naar je geboortedatum vragen. Naar aanleiding daarvan kan ik je bijbehorende elementen uitrekenen waardoor ik inzicht krijg in jouw persoonlijheid, je innerlijk kind en tevens emotiewereld en de wijze waarop je het leven betreed. De elementen geven heel veel informatie weer zoals je passies, mogelijke beroepskeuzes en zienswijze. Ook schuilt daar de informatie naar dat waar jij zo naarstig naar op zoek bent. Daarnaast geeft het de elementen weer die je mist om in 'flow' te geraken. Hierover kan ik je de bijbehorende inzichten aanreiken om deze in je leven toe te passen. Tevens geeft een Nine Star Ki analyse je valkuilen en blinde vlekken weer.  

Stel voor ons gesprek een lijst op met al jouw vragen zodat we samen tot een mooi en inspirerend gesprek kunnen komen.

Graag kijk ik met je mee om ook jouw pad kleur en zinswijze te geven.

Bel me gerust voor een luisterend oor.

Mooie groet,

Mercedes 

❤️

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Afspraak