MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 07

Melusine

Melusine
Afwezig

Lieve lezer

Als ervaren paragnost zet ik mijn talenten graag in om u te helpen. Mijn naam is Melusine, ik ben 62 jaar en heb 42 jaar ervaring in het werken met een breed scala van spirituele technieken. Ik ben helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend.

Door middel van een groot aantal spirituele technieken – maar vooral via mijn spirit-contacten voel en hoor en zie ik wat de spirituele wereld naar u wil communiceren.

Door de trainingen die ik heb gevolgd -  op spiritueel gebied én op regulier gebied binnen de geestelijke gezondheidszorg - zijn mijn paranormale gaven in loop van de jaren steeds sterker geworden.

Zo ben ik gespecialiseerd geraakt in buitengewone spirituele ervaringen zoals bv energie-fenomenen, verschijningen, contact met overledenen en allerlei onverklaarbare zaken waarvan de oorzaak in de Geestelijke Wereld ligt.

Als alternatief therapeut coach ik hypersensitieve mensen die een spirituele ontwikkeling doormaken,  help ik mensen die paranormale ervaringen hebben om goed met hun talenten om te gaan en help hen de valkuilen hiervan te omzeilen.

Als spiritueel trainer geef ik 25 jaar trainingen in spirituele vaardigheden en paranormale ontwikkeling in binnen- en buitenland. Mijn readings en healings doe ik in het Nederlands, Engels en in het Duits.

Heeft u levensvragen, vragen over uw hooggevoeligheid, vragen over onverklaarbare fenomenen, vragen over uw eigen paranormale waarnemingen, dan help ik u graag,

 

In liefde en licht,

Melusine

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak