MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 25

Medium Ilja

Medium Ilja
Afwezig

Welkom,

Mijn naam is Medium Ilja 

Ik ben Helderwetend en heldervoelend medium. Je kan mij bellen voor allerlei vragen die jou bezighouden. Door mijn hooggevoeligheid  en mijn spirituele gaven kan ik mij heel goed afstemmen op jouw situatie en je antwoorden en inzichten geven waar je naar op zoek bent. Het gesprek is de communicatievorm waarbij ik gebruik maak van diverse kaartleggingen zoals Engelenkaarten en Tarot. Tevens gebruik ik numerologie voor mijn waarnemingen en voorspellingen..

Ook ben ik bijzonder goed in het Energetische healen. Ik krijg dan door wat er emotioneel bij jou speelt op dit moment en kan jou inzichten geven wat nu belangrijk voor jou is en kan jou op afstand terug zetten in je balans. Hiermee haal ik blokkades, angsten en oud zeer weg en laat jouw energie weer stromen.  Tevens ben ik Bach bloesem therapeut en kan jou precies vertellen welke Bach bloesem jij op dit moment nodig hebt.

Ik heb veel ervaring met ADHD kinderen en gevoelige kinderen ( nieuwe tijds kinderen ) en ook kan je bij mij terecht met verslavingsproblemen (ook voor slachtoffers hoe ga ik met een verslaafd persoon om). 

Heb je vragen aarzel niet om mij te bellen. Het is fijn dat ik mijn gaven met jou kan delen waardoor jij ook weer vitaal en in balans je levenspad kan volgen.

Liefdevolle groet, Ilja 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Afspraak