MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 38

Medium Henny

Medium Henny
Afwezig

Welkom op mijn profiel!

Ik ben Henny en werk onder de naam Medium Henny.

Rond mijn 40ste heb ik mijn helderziende gaven omtdekt.Toen deze verkend via allerlei cursussen zoals Tarot- Esoterie/Kabbala, Astrologie en Hypnotherapie. Deze vormen een gedegen ondergrond voor mijn werk. Ik kijk momenteel via mijn oude kaarten, namelijk de Gipsy Witch, daar ligt mijn gevoel het sterkst.

Er kwamen steeds meer kanten naar voren, zoals helderspreken, helderweten en helder-voelen. Zo ook het mediumschap en hoe ik dat kan gebruiken. Al deze facetten ben ik de laatste jaren gaan gebruiken in mijn werk. Inmiddels ben ik zover gekomen om ook zonder kaarten of psychometrie [voorwerpen] mijn ingevingen te kunnen vertellen aan mijn cliënten. Met zeer goede resultaten. Ook vaak zo bij lezingen in de zaal gewerkt op beurzen. Ook zelfs met vooraf thuis doorgekregen boodschappen die ik meenam naar de lezingen.

Trance-Medium

Ook heb ik kennis opgedaan over de Winti cultuur. Door het contact met de Winti kwam het fenomeen “Trance” ter sprake. Hierdoor kwam ik meer over mijn eigen spirits (Winti) te weten. Ik ben zo in contact gekomen met mijn spirit [GIDS] Joanna, die mij haar boodschappen doorgeeft die nodig zijn voor de cliënt. Er zijn meerdere spirits bij mij aanwezig. Maar Joanna is het meest prominent. Het is een welkome aanvulling op mijn werksfeer. Het is slechts een deel van mijn Afrikaanse kant, de Winti komt namelijk uit Afrika. Deze kennis is “IN DEN AARD” in mij aanwezig.In trance komen Afrikaanse spirits door.

Heb aantal jaren TOEKOMSTVOORSPELLINGEN voor het blad PARA-ASTRO geschreven. Velen van deze voorspellingen [90%] zijn inderdaad uitgekomen. 

 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak