MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 24

Max

Max
Afwezig

Welkom lieve mensen

Mijn naam is Max, als paragnost~leraar en energetisch heler en door de genoten levenservaring en groeiprocessen, kan ik je oprecht en aanvullend terzijde staan voor het verkrijgen van een ruimer en verhelderend inzicht op jouw levenssituatie.

Mijn werkwijze

Vanuit jouw thema- of vraagstelling, neem ik middels de ‘Grote Lenormand legging’ en paranormale waarneming jouw levensproces waar. Hierdoor worden er inzichten ter overweging aangereikt, die jou uitnodigen om op een andere wijze naar je zelf, naar situaties en relaties te gaan kijken.

Dit geeft jou de mogelijkheid, om vanuit een meer bewuste houding, jouw zienswijze bij te stellen en positieve verandering bij je zelf aan te brengen, waardoor een bestaande situatie, of relatie, in een geheel andere perspectief komt te staan. Hierdoor worden leermomenten, verantwoordelijkheden en leven, transparanter en minder complex.

Inzichten en vragen waarin ik jou onder meer kan bijstaan:

• Wat is mijn karmisch leerstuk in mijn huidige relatie of andere relatie vormen? 

• Hoe kom en doorbreek ik uit mijn vicieuze cirkel en patronen van leven?

• Wat is de betekenis van mijn lichamelijke problemen en klachten?

• Waarom lijkt het alsof ik niet vooruit kom in mijn leven?

• Hoe hervind ik mijn passie en geef ik weer sturing aan mijn leven?

• Ik leef voor anderen (of wordt geleefd door…) en vergeet mijn eigen leven te leven?

• Ik heb weinig tot geen controle en grip over mijn eigen emoties.

• Hoe doorbreek ik negatieve gedachten en onbewuste handelingspatronen?

• Ik heb last van panische angsten, dwangmatige stemmen e.a psychische symptomen. 

Aanreikende Kwaliteiten

• Het ondersteunen en begeleiden van personen die verandering en vernieuwing willen aanbrengen in hun leven en bereidt zijn, het proces van transformatie en transmutatie aan te gaan. 

•  Biedt verruimde inzichten op jouw persoonlijke relaties en zielsverbindingen. Tevens reik ik handvatten en tools aan voor jouw bewustwording en groei.  

• Reikt persoonlijke behandeling & heling aan (ook energetisch ‘op afstand’), bij blokkades op emotioneel-, mentaal-, psychisch- en fysiek niveau.

• Biedt verlichting en ondersteuning aan personen, die in behandeling zijn en/of in het reguliere traject  zijn 'uitbehandeld'.

• Lokaliseert negatieve energieën/ervaringen (trauma’s, beïnvloeding, rituals, entiteiten, lifters...) en stelt ‘energetische diagnose’ alvorens tot neutralisatie of verwijdering over te gaan.  (behandeling uitsluitend in mijn praktijk).     

• De Katalysator~heling eigenschap wordt wekelijkse ingezet voor de ‘Collectieve Heling, op afstand’ - deze vindt iedere Donderdag (kosteloos) plaats van 20:00 tot 20:30 uur.

Belangrijke notitie

Alle geboden behandelingen~helingen werken complementaire en aanvullend op jouw lopende reguliere- of alternatieve behandelingen. Het betreft dus géén vervanging van gaande behandelingen die je via jouw reguliere huisarts en/of specialist bent gestart. Overleg daarom altijd eerst met jouw huisarts of specialist, voordat je een afspraak maakt.

Tot slot

Ik biedt u nooit ‘kant en klare’ toekomst voorspellingen, daar dit in het geding is met de ‘vrije keuze en wil' van de mens. Het is mij niet toegestaan om u hierin te beïnvloeden. Ik reik u overzicht, inzichten en richtlijnen ter overweging aan, zodat u voor u zelf, bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken in uw situatie. Dit is de betekenis en bedoeling van wat ‘leven’ wordt genoemd.

Alleen door te ervaren en het geleerde te integreren (transformeren), groeien wij bewust op ons pad van bestemming!. 

'De kracht die je ontvangt, ligt niet in de betekenis van het gesproken woord, maar in de intentie, waarmee jij het tot je neemt'.

Mijn hartegroet en tot snel op de bellijn, Max

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak