MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 02

Liane

Liane
Afwezig

Lief medemens,

Als heldervoelend ,helderziend, helderhorend en helderwetend medium leg ik graag de kaarten voor u .
o.a tarotkaarten en engelenkaarten. Vanuit de kaarten krijg ik al informatie omtrent uw vraag, op welk levens gebied dan ook, daarbij komt er ook informatie via mijn intuïtieve en mediamieke gaven. Verder ben ik aura chakrareader en lees foto's.
Via uw stem ,naam of foto of voorwerp ,voel ik in en ontvang  informatie omtrent u en uw dierbaren.
Via mijn rustgevende stem ( ik volg momenteel ook een beroepsopleiding tot hypno- therapeut ) ervaren mensen ook meer rust in zich zelf . Ik heb ook meditatie cd's ingesproken.
 
Vanaf kinds af aan ben ik al mediamiek en hooggevoelig. Dit is steeds verder ontwikkeld  nl. op het gebied van heldervoelendheid,helderziendheid,helderhorendheid en helderwetendheid.
Met vallen en opstaan heb ik zelf met mijn hooggevoeligheid en deze kwaliteiten om leren gaan en deze verder ontwikkeld in de loop der jaren Mijn mediamieke gaven en hooggevoeligheid, ben ik na een aantal studies en opleidingen ( zoals o.a een opleiding tot spiritueel therapeut; aura chakrareader en healer; reikimaster en parapsychologie ) meer en meer als kwaliteit gaan ervaren en waarderen en stel deze graag in dienst van mijn medemens.
 
Ook heb ik jarenlang in de terminale thuiszorg gewerkt, waardoor ik een luisterend oor voor u kan zijn en ervaring heb bij rouwverwerking .
 
Kortom u kunt bij mij terecht of u nu een belangrijke vraag heeft, zich onrustig voelt, graag meer wilt weten over hooggevoeligheid of hoe hier mee om te gaan, over paranormale waarnemingen, over uw eigen spirituele ontwikkeling, een luisterend oor bij verdriet of verlies,hoe het zit met energie bij u zelf of in huis of werk, relatieproblemen, iets wilt weten van uw overleden dierbaren via foto.
Tevens geef ik zelf ook cursussen en behandelingen in reiki, aura chakrareading , spirituele therapie ,meditatie en hypnoconsulten .
 
Liefdevolle groeten Liane
 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak