MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 08

Jacqueline

Jacqueline
Afwezig

Als helder voelend en  helder wetend intuïtief coach, begeleid ik je om je eigen antwoorden te vinden

Als verpleegkundige heb ik meer dan 40 jaar mensen verzorgt en begeleidt, zowel als zzp’er, als ook in instellingen en op projectbasis in huisartsenpraktijken. Ik heb te maken gehad met verslavingen, stervensprocessen, maar mensen met de ziekte van Huntington en ALS.

Als zzp’er met eigen cliënten ontdekte ik, dat ik een eigen manier van werken heb en ging ik steeds meer mijn eigen intuïtie volgen. Zo ontdekte ik wie ik was en dat mijn manier prima werkte. Eenmaal terug in de instellingen leerde ik, dat ik mijn pad kon blijven volgen, als ik mezelf maar goed afstemde. Ik leerde onderscheiden wat van mij was en wat van de ander. Zo ging mijn hoog gevoeligheid voor mij werken in plaats van tegen mij.

Ik ben geen arts en stel dus ook geen diagnosis. Ik kan je wel helpen om daar waar jij vragen hebt, zelf je antwoorden te vinden. Door anders naar situaties te kijken, kun je van tegenslagen inzichten ontvangen en een situatie veranderen als je daar niet tevreden mee bent. Ook kan ik je door emoties heen leiden, waardoor je beter voelt, wat goed voor je is.

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak