MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 40

Guus

Guus
Afwezig

Beste lezer,

Als één van de weinigen in Nederland ben ik gespecialiseerd in het doorzien en voorzien van problemen, inzichten en oplossingen op het gebied van persoonlijke groei, carrière ontwikkeling en andere zakelijke- en werk gerelateerde situaties. Dit doe ik op basis van mijn kennis en ruime ervaring in het bedrijfsleven en projecten, met een knipoog naar de spirituele dimensie wanneer er raakvlakken waarneembaar zijn.

Tevens ben ik beschikbaar voor klankboordgesprekken waar u uw persoonlijke situatie deelt voor aanvullend advies en Socratische verheldering van omstandigheden waarin u in uw functioneren of uw bedrijf verkeert. Anders gezegd leggen we de verbinding tussen verleden, heden en de gewenste toekomst met de huidige situatie als uitgangspunt. Essentieel in het gesprek is de toekomst van uzelf of uw bedrijf in relatie tot uw (ziels) missie. Waar gaat je hart sneller van kloppen en hoe brengt u die beleving over op uw omgeving. 

Gaat het alleen over uw werk of werkomgeving? Nee zeker niet. Uw privé omstandigheden  en uw werkzame leven staan met elkaar in verbinding  en vormen een samenhangend geheel. Problemen in uw relatie, zorgen over uw thuissituatie of andere levensgebeurtenissen, zijn van invloed op uw werkprestatie en functioneren. Hierover praten helpt om uw hoofd weer helder te krijgen.   

Voel u welkom om te bellen of maak een afspraak bij afwezigheid.

Met vriendelijke groet,

Guus 

Motto: een verloren dag haal je nooit meer in!

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak