MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 40

Guus

Guus
Afwezig

Beste lezer,

Na een lange carrière in het bedrijfsleven heb ik mij toegelegd op het coachen en begeleiden van mensen die problemen ervaren op sociaal, maatschappelijk of zakelijk gebied. In mijn consulten maak ik gebruik van spirituele inzichten en ervaringen die voor een extra dimensie zorgen. Anders geformuleerd:  ik ben praktisch spiritueel ingesteld en dat betekent dat ik het spirituele gedachtegoed op realistische wijze betrek in het consult dat ik geef. Ik leg verbanden tussen verleden, heden en toekomst en geef u, in een aangenaam gesprek, een heldere toekomstvisie over wat u mag verwachten en een persoonlijk advies. 

Voorspellingen zijn voor mij aan zekerheid grenzende verwachtingen die u kunt betrekken in uw leven en uw toekomstplannen. Mijn raadgevingen zijn concreet, begrijpelijk en uitvoerbaar. En natuurlijk sta ik altijd ter beschikking om u te begeleiden in de fase waarin u verkeert. Er is mij alles aan gelegen u antwoorden en inzichten te geven die u verder helpen en u weer een gelukkig en succesvol mens maken.    

U mag mij bellen over alle onderwerpen en vragen die u bezighouden. Bijvoorbeeld over uw relatie, financiën, gezin, werk, bedrijf of andere onderwerpen die u bezighouden. Mijn antwoorden en inzichten zijn niet gebonden aan beperkingen en zullen u zeker verder helpen. 

Hartelijke groet,

Guus

p.s.

Ben ik niet online beschikbaar stuur dan een afspraakverzoek. Ik ontvang dan een e-mailbericht waar ik zo snel mogelijk op zal reageren.

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak