MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 09

Gerda

Gerda
Afwezig

Hallo lief mens.

Ik ben Gerda, ik ben een ervaren medium, Tarotist, Spirituele caoch, Energetisch healer (ook op afstand), Levens deskundige, Tweelingzielen deskundige. Ik werk met zeer veel verschillende kaarten zoals, liefde kaarten, krachtdier kaarten, engelen kaarten, dromen kaarten, hart en ziel kaarten, feeën, Aards engelen en de klassieke Tarot. Samen met mijn lichtteam (gidsen, engelen) kan ik al uw problemen op welk vlak dan ook in uw leven bloot leggen en ondersteunen bij het loslaten en te healen zodat u weer volledig in uw eigen kracht komt te staan.

Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderziend, helder ruikend, helder horend, heb een zeer empathisch vermogen en heb een hechte/directe lijn naar boven. Ik heb een voorspellende gave die ik ook via spirit tekeningen en afgestemde schilderijen mag binnen krijg. U kunt met al uw zorgen of problemen bij ons terecht en we zullen met alle liefde en integriteit in ons u helpen en begeleiden naar de persoon die u wilt en hoort te zijn.. ik kan zeer goed luisteren maar nog belangrijker is dat ik je zuiver kan horen, begrijpen en verstaan.

Naast mijn werk als telefonisch spiritueel consulente heb ik een praktijk/salon waar ik energetische massages geef, healingen mag geven en schoonheidsspecialiste en pedicure ben. Ik maak op bestelling energie piramide/kegels, spirit schilderijen en gidsen, engelen, krachtdieren portretten. Samen gaan we er zeker uitkomen, MET AL MIJN LIEFDE, DEEL IK MIJN MOOIE LICHT, LIEFDEVOL MET HEN DIE HET KUNNEN GEBRUIKEN.

Liefs Gerda

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak