MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 05

Erna

Erna
Afwezig

Helder wetend en helder voelend Medium. Tevens leraar op spiritueel niveau.

Hartelijk welkom op mijn profiel,

Mij naam is Erna. Ik heb mijn leven grotendeels ten diensten gesteld aan spirituele paranormale ontwikkeling en daarmee mijn gaven en kennis voortdurend ontwikkeld. Middels life bijeenkomsten en sessies heb ik medemensen geholpen aan antwoorden en inzichten op collectief en face2face niveau. Sinds kort ben ik telefonisch beschikbaar via mediumlink zodat u mij kunt bellen voor een consult.

Al uw vragen en problemen zijn zinvol en voor nadere uitleg bespreekbaar. Het gesprek wordt van mijn kant gevoed door ervaring, spirituele gaven en paranormale inzichten. Indien gewenst kan ik daarbij een TAROT kaartlegging doen die dan als leidraad wordt gebruikt bij het gesprek.  

Zoals aangegeven help ik mensen aan antwoorden en inzichten. Een opsomming van mogelijke onderwerpen zal nooit volledig zijn, daarom vat ik het samen als levensgebeurtenissen. Enkele voorbeelden zijn: relatieproblemen, werkomstandigheden, zingeving, gezinsproblemen, bewustzijnsontwikkeling, rouwverwerking, enz.  

Naast het feit dat ik beschikbaar ben voor persoonlijke levensvragen, ben ik bevoegd om extra spiritueel onderricht, in overdrachtelijke zin, mondeling uit te dragen, wat passend is binnen uw persoonlijke (beginnend of vergevorderde) spirituele ontwikkeling.

Niet op mijn tijd maar op uw tijd spreken we elkaar.

Met een groet van hart tot hart,

Erna

 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Afspraak