MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 16

Danielle

Danielle
Afwezig

Wees welkom!

Mijn naam is Daniëlle, 45 jaar. Hooggevoelig sinds mijn jeugd en vanaf mijn 20e jaar heb ik letterlijk een zoektocht gehouden naar het vinden van mijzelf door diverse kaartleggers, spirituele beurzen-en opleidingen te bezoeken.

En mijn zoektocht is nog steeds niet over. Ik heb in de loop van de jaren interessante mensen ontmoet met een geheel eigen(wijze) kijk op het leven.

Met beide benen sta ik op de grond maar heb wel een vrijzinnige geest. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat er meer is tussen hemel en aarde en wil ik dit graag met u delen. Ik geloof vooral in de kracht van het verhaal van de kaarten en de menselijke geest.

Als ik geen tastbaar bewijs had ervaren, zou ik mij er nooit zo in verdiept hebben. Ik ben zoals dat heet een klassieke kaartlegster (cartomancienne). Ik divineer, filter en interpreteer de Lenormandkaarten intuïtief.

Indien nodig gebruik ik bij uw consult de pendel en de engelenkaarten, deze kunnen voor uen mij een ondersteuning en bevestiging zijn n.a.v. het gehouden consult. Probeer de kaartlegging als ondersteuning te zien en niet als leidraad in uw leven.

Daarnaast geef ik coaching op het gebied van stervensbegeleiding en rouwverwerking en kan u bij mij terecht voor een eerlijk en een (positief) opbouwend gesprek.

“Uit elk vervelend moment in het leven is iets positiefs te halen en te geven”

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Afspraak