MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 27

Cheraldine

Cheraldine
Afwezig

Spiritueel Consultant gespecialiseerd in relatie- en levensvragen, energetische blokkades en heldere toekomst adviezen.

 

Lieve ziel,

Wij weten veel meer dan wij denken te weten. Dagelijks dragen wij onze hele spirituele DNA met ons mee. Deze informatie is op verschillende manieren waar te nemen, dus ook via je stem, woordkeuze, ademhaling en natuurlijk ook via alle informatie die jezelf met mij wilt delen.

Hoe kan ik je bijstaan, begeleiden en getuige zijn van:

a. je zoektocht naar inzicht
b. het herkennen van je eigen intuitieve kennis
c. het vinden van antwoorden op jouw vragen en oplossingen voor jouw levensuitdagingen


Hoewel bijna al mijn werk onder de noemers Spiritueel Consultant, Shamanistische Massotherapie en  Positief Levensbeheer te plaatsen valt, kies ik er liever voor mezelf niet te beperken en te begrenzen met benamingen. Vanuit deze benadering werk ik met intuitie, natuurkrachten en kennis uit oertradities om een spirituele blueprint van ons gesprek te maken zodat ik samen met jou de wetmatigheden die voor jou gelden in kaart kan brengen in relatie tot je vraag of je zorg.

Mijn werkwijze is direct en no-nonsense, en is zuiver gericht op praktische resultaten die in de hier en nu toepasbaar en mogelijk zijn. Mijn kracht ligt in mijn vaardigheid om direct in contact te treden met jou als persoon en de opgevangen impulsen door te vertalen naar een werkwijze die jou kan helpen om vooruit te komen, op adem te komen en /of kracht, energie en wijsheid geeft om over levensdrempels te stappen.

 

Uiteraard  kan ik ook alleen een luisterend oor zijn , waarbij je geholpen wordt om een ingewikkeld verhaal stukje bij beetje te onraffelen totdat het troebele, en onzichtbare helderder wordt. Het oor is een helend instrument voor lichamelijk balans. Tijdens consulten gebruik ik graag deze potentie van het oor.

Ik geloof in zelfredzaamheid en zal je de nodige gereedschappen aanreiken zodat je je eigen kracht in korte tijd zelf herpakt.

Ik kan je van dienst zijn bij: Sterfte- en Rouwbegeleiding,  Relationele kwesties, het emotioneel vastzitten,  levensmoeheid, energetische belasting, spirituele reiniging van toxische ruimtes,  zoektocht naar spirituele kennis, eenzaamheid, tantrisch bewustzijn, ouderdomsstrubbelingen, ziekte processen en mentale stagnatie.

Indien gewild kan ik je behalve in het Nederlands ook in het Engels, Spaans en Papiaments te woord staan.

Het ga je goed, Cheraldine

(Spiritueel Consultant, Shamanistische Massotherapeut, Blijdschapstantra Coach)

 

 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25