MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 14

Bianca Belinda

Bianca Belinda
Afwezig

Ik stel mijzelf graag aan u voor. Mijn naam is Bianca Belinda.

Geboren met een sterke intuïtie, maak ik contact met de andere wereld en hierdoor kan ik fungeren als communicatie kanaal. Zo ontvang ik informatie die belangrijk of noodzakelijk kan zijn voor bijvoorbeeld uw persoonlijke groei. Ik voel de energie en krijg stukjes film/beelden door. Ik maak soms ook gebruik van Engelenkaarten/Tarotkaarten. Ik ben ook Aquarius Angels® Therapeut.

Gaandeweg in mijn leven ben ik gevormd door mijn heldervoelendheid, helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en het vermogen om te communiceren met de engelen en overledenen. Ook heb ik nog diverse cursussen gevolgd waaronder Reiki I en Reiki II.

Als kind zijnde was ik altijd al heel erg gevoelig. Ik voelde sferen en mensen erg goed aan. Door de ervaringen in mijn leven, ben ik geworden wie en wat ik nu ben.

Mijn doel is om mensen te helpen door de antwoorden, inzichten en boodschappen, die ik door krijg. Dit doe ik eerlijk, zuiver en oprecht. Het is fijn om te zien hoe mensen bewuster worden en daardoor meer in hun eigen kracht en energie komen.

Bent u op zoek naar antwoorden, naar zelfkennis of heeft u misschien een advies nodig? 

Ik kan u helpen om op het goede spoor te komen voor meer begrip en/of innerlijke balans. Met onder andere de Tarotkaarten help ik u met het krijgen van inzicht in de problemen die u op dit moment ervaart.

Naast de Engelenkaarten/Tarotkaarten maak ik gebruik van mijn heldervoelendheid. U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik zal u altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan.

Warme groet,

Bianca Belinda 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak