MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 14

Annemarie

Annemarie
Afwezig
Iedereen heeft weleens iets waar je zelf niet uitkomt. De stap in het reguliere circuit is niet datgene wat je wil en of zoekt. Je zoekt een steuntje in de rug, een advies, een inzicht om verder te kunnen met je leven. Om bepaalde stappen te kunnen zetten. Misschien mag ik je dan daarbij helpen en je ondersteunen, met je meedenken, je weer op je eigen pad in je eigen kracht zetten. Ik kan je motiveren, stimuleren, ondersteunen. Je hebt een vraag, je zit ergens mee en ik kan door middel van mijn invoelen op jouw energie je daarmee helpen.

 Ik ben een heldervoelend/ helderwetend medium, verder doe ik aan foto reading, pendelen, kaartleggen, automatisch schrift, aura en chakra’s lezen cq voelen, droomuitleggen.  Soms werk ik met gidsen, soms komt het gewoon. Het is maar net welke energie er door komt.

 In 2008 heb ik meegedaan aan het programma op zoek naar het 6e zintuig van rtl4, daardoor ben ik er achter gekomen wat ik kan. Het was een mooie ervaring en sta daardoor stevig in mijn schoenen wat betreft mijn 6e zintuig. Als ieder ander mens heb ik veel meegemaakt in mijn leven en dat maakt het makkelijker om iets te voelen van een ander en het te begrijpen.

Iedereen met iedere vraag op elk mogelijk gebied in de prive of zakelijke sfeer is bij mij meer dan welkom. Samen komen we er uit!

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak