MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 07

Anneleen

Anneleen
Afwezig

Medium Anneleen

Als helderhorend, - wetend, ruikend en -ziend medium help ik u graag. Ik heb een luisterend oor en kan goed aanvoelen waar u mee zit, ook puttend uit mijneigen levenservaring.

Tarot en Engelenkaarten

Met behulp van de Tarot-kaarten kan ik u inzicht geven. Bijvoorbeeld in: - de huidige situatie, komt mijn geliefde weer terug? - waar berust een probleem op, waarom heb ik die problemen met mijn baas? - wat ligt er nu in de toekomst en welke actie kun je eventueel ondernemen? - welke blokkades zitten mijn toekomst in de weg?

Bij onduidelijkheid in de kaarten leg ik aanvullend de zigeunerkaarten of de Lenormandkaarten.

Met de Engelenkaarten kan ik u vaak een boodschap of een troostend bericht doorgeven. Deze reading geeft meestal innerlijke rust. Een Engelenkaart als afronding op een Tartkaart lezing is voor veel mensen erg waardevol.

Contact met overledenen

Regelmatig krijg ik aanvullende informatie door tijdens de readings. Bijvoorbeeld een geur of iets wat ik zie, weet of hoor. Dit laat ik dan aan u weten. Vaak weet u dan direct waar het om gaat, soms valt het kwartje later maar dat heeft dan een doel. Dit gaat dan om een boodschap van een overleden dierbare. Dat laat ik spontaan gebeuren: ik spreek nooit bewust overledenen aan!

Eclectisch Medium Therapeut

Eclectisch betekent kortgezegd dat je meerdere disciplines gebruikt tijdens de consulten en readings. Zo ben ik een gediplomeerd bel en chat consulent, ben ingewijd in de Reiki en leef volgens de bijbehorende principes. Momenteel volg ik de officiële opleiding tot Eclectisch Medium Therapeut. Ik heb leren werken met Aartsengelen en Gidsen, Aura’s, Chakra’s en ook met edelstenen.

Helende – geleide- meditaties

Het werken met aura’s, chakra’s en de werking van stenen geeft mij bijvoorbeeld de mogelijkheid u nog verder te helpen als dit gewenst is. Sommige oefeningen en meditaties zijn heel erg goed te doen via de telefonische consult. Mocht u hier interesse in hebben vraag hier dan eens naar.

Er zijn verschillende voorbeelden te noemen van geschikte meditaties en oefeningen maar u kunt hierbij denken aan:

  • Aura / Chakra’s ontspannende meditatie
  • Engelen, gidsen
  • Voor het slapen gaan
  • Algemene meditatie
  • Meditatie om te aarden

Allround medium

Ik ben een allround medium en blijf doorleren om mezelf scherp te houden en in aanraking te blijven met de nieuwe ontwikkelingen. Mijn werkwijze draait om In Harmonie brengen van de situatie en u zelf. Ik ben geen arts! Een goed consult kan een mooie aanvulling zijn op een behandeling en als u even niet zo lekker in uw vel zit.

Liefdevolle en warme groet

Anneleen

 

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak