MediumLink
Internationale paranormale hulp- en advieslijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Box 08

Alida

Alida
Afwezig

Let op: Ben ik niet beschikbaar?  Klik dan op afspraak in mijn box en geef uw dag en tijd door. Als ik de afspraak bevestig zal ik er ook op dat tijdstip zijn. Ben ik niet beschikbaar op het gewenste tijdstip dan ontvangt u hierover ook een mailbericht. Maak dan een nieuwe afspraak met een ander tijdslot.

Hoi, Ik ben Alida en zo lang als ik mij kan herinneren heel gevoelig voor de energiewereld. Als jong meisje vond ik dat lastig, ik voelde precies hoe het met andere mensen ging. Ook contact met overledenen was iets waar ik eerst van schrok. Nu heb ik er goed mee leren omgaan, ik heb verschillende opleidingen gedaan om op een goede manier gebruik te maken van mijn talenten. Zo kan ik anderen helpen, ik sta graag voor je klaar!

Werkwijze

Door je naam, stem ik af op jouw energieveld. Ik voel in en beschrijf hoe het met je gaat. Natuurlijk luister ik daarbij ook goed naar jouw vraag. Je kunt met iedere vraag bij mij terecht. Of het nu gaat om problemen met je werk of in je relatie. Als de energiewereld het toestaat kan ik contact maken met een dierbare overledene. Ook dan vraag ik naar de naam van diegene en beschrijf wat ik doorkrijg.

Ik kan meestal snel intunen op jouw situatie. Ik voel hoe het met je gaat, hoe je in het leven staat en vooral emoties kan ik goed waarnemen. Dit werkt goed als ik met je meekijk in een relatie of verbroken relatie. Want ook de ander voel ik goed aan. Ook de energie van organisaties kan ik lezen en zo maak ik helder hoe jij functioneert op je werk. Verder begeleid ik je graag op een eventueel spiritueel pad en geef daarbij praktische tips.

BEL NU:
Nederland 0909 - 777 8 777
Belgie 0907 - 37 4 25

Fotoreading Afspraak