MediumLink
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn
BEL NU:
NL 1 0909 - 777 8 777 (90cpm.)
BE 0907 - 37 4 25 (150cpm., max 10 min.)
Goedkoper bellen met credits

Betrouwbaar medium nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar medium dan bel je natuurlijk een consulent van Mediumlink. Bij Mediumlink werken met zorg geselecteerde professionele consulenten die dagelijks hun kwaliteiten onderhouden zodat de verbinding tussen de diverse entiteiten gewaarborgd blijft. Omdat we zowel maatschappelijk als spiritueel actief zijn staan we volop in het leven en kunnen problemen direct adresseren en daarvoor de nodige antwoorden en inzichten voor je vinden.

Onze antwoorden en inzichten komen niet uit een grote toverdoos. We zijn uitermate serieus met ons werk bezig en vinden dat je dat ook van ons mag verwachten. Daarbij weten we ook dat niet alle problemen vanuit een spirituele invalshoek kunnen worden opgelost. We willen voorkomen dat je met een mooie voorspelling het riet in wordt gestuurd terwijl deze niet uitkomt. Daarom is het zo belangrijk dat we jouw vraag of zoektocht ook goed begrijpen en we je een echt advies kunnen geven.

We vinden het ook belangrijk dat het contact zuiver is en dat begint met het eeste visuele contact. Daarom staan alle consulenten van MediumLink met hun foto op de website en vindt u geen niet zeggende plaatjes. Wij zijn zuiver en betrouwbaar en laten daarom graag ons ware gezicht zien.